UPM sentiasa usaha tingkat kualiti penuntut - Utusan Malaysia, (2006)
Universiti Putra Malaysia (UPM) sentiasa berusaha meningkatkan kualiti penuntutnya demi memastikan mereka berdaya saing dan kompetitif di peringkat global.