Penyelidik UPM diingat usah mudah berpuas hati - Harian Metro , (2004)
Serdang: Penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM), diingatkan tidak mudah berpuas hati dengan pencapaian dimiliki, malah diminta terus berusaha menghasilkan lebih banyak penerokaan kerana ia dapat memberi manfaat kepada masyarakat dan negara.