Pelajar FBMK Anjur Promosi Filem ‘Cun’ 2011 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 28 Mac– Pelajar Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK) Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menganjurkan majlis promosi khas filem Cun! 2011 bagi memenuhi keperluan kursus Strategi Perhubungan Awam untuk mempromosikan filem itu.