Saw Ting Yik Juara Pidato Water! 2011 Youth Conference - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 22 Mac - Pelajar Bacelor Kejuruteraan (Kimia Kejuruteraan) Universiti Putra Malaysia (UPM), Saw Ting Yik muncul juara pertandingan Pidato Water! 2011 anjuran UPM, Coca-Cola dan Persatuan Pencinta Alam Malaysia (MNS).