UPM anjur program PUTRASihat, fokus membina komuniti sihat - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 28 Februari - Universiti Putra Malaysia (UPM) telah mengadakan program PUTRASihat 10,000 Langkah UPM bagi mempromosikan gaya hidup sihat dan meningkatkan kesejahteraan holistik dalam kalangan pelajar dan pekerja.