UPM dan Al-Ikhsan perkasa pelajar sekolah dalam bidang perniagaan sukan - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 26 Februari – Sekolah Perniagaan dan Ekonomi (SPE), Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Al-Ikhsan Sports telah melancarkan program perantis bagi pelajar sekolah menengah, bertujuan memperkasa kemahiran dalam bidang perniagaan, pemasaran, dan pengurusan bakat sukan.