Program Santuni Madani UPM perkasa komuniti Kampung Tunku - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
PETALING JAYA, 23 Februari – Program Santuni Madani yang dianjurkan oleh Universiti Putra Malaysia (UPM) memperkasa komuniti Kampung Tunku.