UPMKB, BDA optimis tangani isu pengurusan sisa makanan - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
BINTULU, 19 Februari – Universiti Putra Malaysia Kampus Bintulu (UPMKB) dan Lembaga Kemajuan Bintulu (BDA) yakin kerjasama strategik dalam pengurusan sisa makanan mampu mencetuskan penyelesaian inovatif yang memberi manfaat kepada masyarakat dan alam sekitar.