UPM terima kunjungan hormat UAITED, tingkat kualiti penjagaan kesihatan - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 20 Februari - Universiti Putra Malaysia (UPM) melalui Hospital Sultan Abdul Aziz Shah (HSASS) menerima kunjungan hormat delegasi University Alliance in Talent Education Development (UAITED), Taiwan yang diketuai oleh Jeter Her, baru-baru ini.