UPM dedah 75 pelajar SMK Pulau Ketam dididik kepentingan hutan bakau - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
KLANG, 19 Februari – Seramai 75 orang pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Pulau Ketam telah menyertai Program Kesedaran Kepentingan Pokok Bakau yang dianjurkan oleh Institut Pengajian Sains Sosial (IPSAS), Universiti Putra Malaysia (UPM).