UPM dominasi Anugerah MRSA 2025 - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
PUTRAJAYA, 13 Feb – Enam penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) mengungguli beberapa kategori utama pada Malaysia’s Research Star Award (MRSA 2025) dan Anugerah Jurnal CREME (Current Research Malaysia) yang disampaikan oleh Menteri Pendidikan Tinggi, Dato’ Seri Diraja Dr. Zambry Abd Kadir.