UPM perkukuh peranan dalam komuniti melalui Program HTKSJ - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 9 Feb – Universiti Putra Malaysia (UPM) berbakti kepada komuniti setempat melalui pelbagai inisiatif dalam Program Hari Tanpa Kenderaan Subang Jaya (HTKSJ) anjuran Majlis Bandaraya Subang Jaya (MBSJ) semalam.