UPM dan Uzbekistan perkukuh kerjasama akademik dalam bidang seni bina dan kewangan - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
TANJONG MALIM, 4 Februari – Fakulti Rekabentuk dan Senibina (FRSB), Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Tashkent University of Architecture and Civil Engineering, Uzbekistan, menandatangani surat niat (LOI) bagi memperkukuh kerjasama dalam bidang seni bina dan kejuruteraan awam.