UPM anjurkan Program AgroPeace Day, inspirasi teknologi moden dalam pertanian - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SELANGOR, 13 Januari –Seramai 67 pelajar program Bacelor Sains Hortikultur dan Bacelor Teknologi Pertanian Pintar, Fakulti Pertanian, Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menganjurkan program AgroPeace Day di Masjid Jamek Al-Amaniah, Kampung Sg Tua Baharu, Batu Caves dalam usaha memperkenalkan pertanian teknologi moden kepada komuniti.