UPM anjur Majlis Makan Malam Amal Reunion ALPUTRA 2025 - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 5 Februari - Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Persatuan Alumni PALAPES U-Putra (ALPUTRA) telah menganjurkan Majlis Makan Malam Amal Reunion ALPUTRA 2025 baru- baru ini.