Kampus satelit UPM, buka peluang dalam mobiliti pelajar dan penyediaan pendidikan global - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 4 Februari - Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menjalinkan kerjasama dengan Shandong Women’s University (SDWU), China, melalui Memorandum Persefahaman (MoU), bagi penubuhan kampus satelit untuk membuka peluang baharu dalam akademik dan penyelidikan baru-baru ini.