UPM bangunkan Wakaf Interactive Resource Arena (WIRA) tingkatkan pengalaman teknologi pembelajaran - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
Serdang, 3 Februari 2025 – Universiti Putra Malaysia (UPM) bangunkan Wakaf Interactive Resource Arena (WIRA) bilik kuliah pintar dengan kemudahan moden yang berintegrasi dengan teknologi ke arah mewujudkan pengalaman pembelajaran yang berimpak tinggi buat mahasiswa.