UPM pupuk peranan pereka dalam isu keterjaminan makanan melalui Road To SEED 2025 - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 3 Februari – Fakulti Rekabentuk dan Senibina (FRSB), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Road to SEED 2025: Industrial Dialogue and Design Seminar bagi mempromosikan inovasi industri reka bentuk dalam menyokong keterjaminan makanan.