“Tahun Baru Cina disambut meriah” – Dekan FPV UPM - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 28 Jan – Dalam semangat Tahun Baru Cina yang melambangkan permulaan baharu dan kemakmuran, Fakulti Perubatan Veterinar (FPV), Universiti Putra Malaysia (UPM) mengambil langkah proaktif untuk memacu transformasi dalam pendidikan veterinar dan kebajikan haiwan.