UPM, Yayasan Axiata tanam 2,000 Pokok Bakau, lindung ekosistem Pulau Ketam - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
KLANG, 25 Jan – Universiti Putra Malaysia (UPM) melalui Institut Pengajian Sains Sosial (IPSAS) telahmenganjurkan Program Penanaman 2,000 Pokok Bakau di Pulau Ketam, Klang, Selangor.