UPM perkukuh strategi untuk masa depan yang lestari untuk masyarakat - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 24 Jan – Universiti Putra Malaysia (UPM) terus memperkukuhkan strategi masa depan yang lestari dan berimpak tinggi melalui kerangka ‘True North’ bagi mempersiapkan universiti ke arah masa depan yang lebih lestari untuk masyarakat.