Putra Young Scientists cakna kebajikan pelajar UPM - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 24 Januari - Universiti Putra Malaysia (UPM) melalui Fakulti Sains telah menganjurkan majlis perasmian program Putra Young Scientists Care (PYSC) dan Putra Young Scientists Apprentice (PYSA) baru-baru ini.