TVET kosmetologi bantu jana pendapatan pelajar UPM - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 17 Jan - Universiti Putra Malaysia (UPM) melalui Fakulti Pengajian Pendidikan (FPP) telah menganjurkan program HomeSc Beauty Spa berasaskan elemen Pendidikan dan Latihan Teknikal dan Vokasional (TVET) sebagai inisiatif untuk membuka peluang kerjaya kepada pelajar Sains Rumahtangga dalam bidang kosmetologi.