UPM, dedah teknologi grafik kepada anak-anak Tunas Bakti - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 21 Januari- Sekumpulan 40 pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) mendedahkan teknologi grafik Canva kepada anak-anak Sekolah Tunas Bakti, Sungai Besi tingkat kesedaran teknologi baru-baru ini.