Kepentingan makanan bernutrisi: kunci kesejahteraan pelajar - Azmin, Syaheera (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 21 Jan – Tahun 2025 menyaksikan cabaran baharu bagi pelajar Institusi Pengajian Tinggi (IPT) apabila kenaikan harga barang, khususnya makanan, memaksa ramai memilih makanan kurang bernutrisi.