UPM, Fakulti Pengajian Pendidikan (FPP) anjur Sambutan Jubli Emas Fakulti Pengajian Pendidikan yang ke-50 - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 20 Januari- Fakulti Pengajian Pendidikan (FPP), Universiti Putra Malaysia (UPM) telah mengadakan Majlis Peluncuran Sambutan Jubli Emas Fakulti Pengajian Pendidikan yang ke-50, menandakan perjalanan FPP yang telah mencapai usia 50 tahun.