Penurapan jalan raya perlu penyelenggaraan efisien untuk elak kemalangan - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 17 Jan - Kemalangan jalan raya sering dikaitkan dengan sikap pemandu dan keadaan kenderaan. Namun, faktor lain yang turut menyumbang kepada kemalangan ialah kualiti permukaan jalan yang tidak diselenggara dengan baik.