UPM anjur program Pembangunan Keusahawanan Halal, tingkat kesedaran Hab Halal kepada usahawan - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 16 Januari - Universiti Putra Malaysia (UPM) melalui Institusi Penyelidikan Produk Halal (IPPH), UPM telah mengadakan program Pembangunan Keusahawanan Halal bagi meningkatkan kesedaran memupuk kesedaran tentang perniagaan produk halal kepada usahawan.