UPM, QL Corporate Services Sdn. Bhd meterai perjanjian tingkat inovasi dan pembangunan modal insan - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 13 Januari- Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama QL Corporate Services Sdn. Bhd telah menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) bagi memberi pendedahan ilmu teknologi moden industri peternakan ayam penelur.