Tekad sambung MBA: Suphasan Boonratana perkukuh kerjaya korporat - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 8 Disember – Berkhidmat dalam industri minyak dan gas selama 15 tahun menjadi pendorong utama buat Suphasan Boonratana, 36, melanjutkan pengajian di peringkat Sarjana dalam bidang Pentadbiran Perniagaan (MBA) di Putra Business School (PBS), Universiti Putra Malaysia (UPM).