DYTM Raja Muda Selangor rasmi Majlis Konvokesyen dan logo baharu PBS - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 8 Disember - Putra Business School (PBS) telah mencapai pelbagai kejayaan serta mendapat pengiktirafan antarabangsa sebagai Sekolah Perniagaan Terbaik dengan menduduki tempat pertama di Malaysia dan ke-23 di Asia, titah Canselor Putra Business School, Duli Yang Teramat Mulia (DYTM) Raja Muda Selangor, Tengku Amir Shah Ibni Sultan Sharafuddin Idris Shah Alhaj.