Anak FELDA penggerak transformasi pertanian moden - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 10 Jan – Pertanian moden kini melangkah ke era baharu yang dipacu oleh teknologi canggih, membuka ruang inovasi tanpa batasan. Di sebalik kejayaan ini, pegawai penyelidik universiti memainkan peranan penting dalam memastikan penyelidikan berimpak tinggi untuk terus menyokong agenda pertanian negara.