UPM bimbing anak-anak yatim dan asnaf ilmu pertolongan cemas - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 8 Januari - Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Pusat Kokurikulum dan Pembangunan Pelajar telah menganjurkan program Putra Sentuhan Kasih bersama anak-anak yatim dan asnaf bagi mendedahkan ilmu pertolongan cemas.