FBMK UPM perkukuh sokongan dan prihatin terhadap komuniti OKU - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 6 Januari – Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK), Universiti Putra Malaysia (UPM), terus melangkah ke hadapan dalam menyokong komuniti kelainan upaya (OKU) dengan menganjurkan Program Prihatin Kasih OKU (PIKO) 2.0.