UPM, QingDao QingChunXueZi Education Technology Co. Ltd meterai perjanjian bantu pelajar antarabangsa - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 7 Januari- Universiti Putra Malaysia (UPM) jalin kerjasama dengan QingDao QingChunXueZi Education Technology Co. Ltd tingkat persediaan pelajar lanjut pengajian di Malaysia baru-baru ini.