Terima kasih bendahari UPM - Berita Harian , (2003)
Merujuk surat saya "Graduan UPM masih tunggu biasiswa" bertarikh 12 November lalu, saya ingin mengucapkan terima kasih kepada bendahari, Universiti Putra Malaysia (UPM), kerana telah menyelesaikan masalah biasiswa saya.