Pelajar FPSK Anjur Youthful Health Tingkat Kesedaran Kesihatan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG– Bagi memupuk kesedaran tentang isu kesihatan dalam kalangan pelajar, Universiti Putra Malaysia (UPM) mengambil inisiatif menganjurkan program Youthful Health 2011 bertemakan ‘Fitness Starts from Me’.