Kerajaan tidak henti beri subsudi - Harian Metro, Norlaila Hamima Jamaluddin (2004)
Serdang: Kerajaan tidak akan menghentikan pemberian subsidi dan tetap terus membantu kumpulan rakyat termiskin, terutama petani, peladang dan nelayan, selagi golongan itu memerlukannya, walaupun mendapat bantahan Pertubuhan Perdagangan Dunia (WTO).