Selangor sedia tapak bina IPT - Berita Harian, Tuan Nazuri Tuan Ismail (2008)
Shah Alam: Kerajaan Selangor menyediakan tapak seluas 1,000 hekta di Bestari Jaya yang dulu dikenali Batang Berjuntai di Kuala Selangor kepada pihak yang berminat membina pusat pengajian tinggi di negeri itu.