Pembudayaan integriti perlu berterusan - Berita Harian, Dr Sarjit S Gill (2008)
Hari ini, setiap 5 November, masyarakat Malaysia menyambut Hari Integriti Nasional. Syabas dan tahniah kepada Institut Integriti Malaysia (IIM) yang komited memperkasa integriti, iaitu budaya kerja amanah dan berkualiti dalam kalangan masyarakat Malaysia.