Dr Shireen setia tabur bakti di UiTM - Berita Harian, Nor Afzan Mohamad Yusof (2008)
Penolong Naib canselor, Institut Kualiti Ilmu (InQKA), Universiti Teknologi MARA, Dr Shireen Haron, antara insan yang amat gembira apabila Institut Teknologi MARA(ITM) dinaik taraf ke Universiti Teknologi MARA (UiTM) lapan tahun lalu.