UPM juara kuiz PNB - Berita Harian , (2009)
Minggu Saham Amanah Malaysia 2003 (MSAM) berjaya memberikan kesedaran berkenaan pelaburan, kebaikan dan konsep melabur serta menggalakkan budaya menabung di kalangan pelajar khususnya di institut pengajian tinggi (IPT).