Pelajar UPM Bantu NKRA Tingkat Pencegahan Rasuah - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG– Pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) menyuarakan pandangan mereka bagi menambah baik alternatif pencegahan rasuah melalui Program UPM Outreach anjuran Majlis Tertinggi Mahasiswa, Pengurusan Kolej Kedua UPM bersama Bahagian Pemantauan dan Penyelarasan (BPP), National Key Result Areas (NKRA).