GSM-UPM terpilih 'Malaysia's Top Business School' - Berita Harian , (2008)
Pengiktirafan Sekolah Pengajian Siswazah (GSM) Universiti Putra Malaysia (UPM) sebagai satu daripada Malaysia's Top Business Schools (MTBS) meletakkan UPM sebagai institusi pengajian pengurusan terulung di negara ini.