111 pelajar UPM terima anugerah Naib Canselor - Berita Harian , (2004)
Seramai 111 pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima Anugerah Naib Canselor dan Anugerah Sukan dalam majlis yang diadakan di Dewan Percubaan, universiti itu di Serdang, baru-baru ini.