UPM perkenal programe dua pengkhususan mulai Mei. - Berita Harian, Norzilawati Abdul Halim (2003)
Fakulti Ekologi Manusia (FEM), Universiti Putra Malaysia (UPM) akan memperkenalkan program dua pengkhususan, mulai pengambilan sesi akedemik Mei ini.