Tokoh siswa cemerlang - Harian Metro, Noor Azam Abd Aziz (2003)
Kecemerlangan akademik dan kokurikulum siswa pelengkap kepada proses pendidikan ditawarkan institusi pengajian tinggi kerajaan dan swasta di seluruh negara.