Pakar UPM: MAHA 2024 beri impak positif pendidikan pertanian kepada masyarakat - Shahrudin, Syasya Nur Sabiha (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 22 Sept - Penganjuran Pameran Pertanian, Hortikultur, dan Agro Pelancongan Malaysia (MAHA) 2024 telah berlangsung dari 11 September hingga 22 September lalu mendapat sambutan yang meriah telah berjaya dikunjungi hampir 5 juta pengunjung.