18 pakar penyelidik kongsi ilmu di Klinik Pakar Pertanian UPM sempena MAHA 2024 - Universiti Putra Malaysia, . (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 14 September- Seramai 18 pakar penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) akan ditampilkan sebagai rujukan masyarakat di Klinik Pakar Pertanian UPM pada Pameran Pertanian Hortikultur dan Agropelancongan Malaysia (MAHA) 2024 yang berlangsung pada 11 hingga 22 Septermber.