UPM, DOF jalin kerjasama dalam pengembangan teknologi baharu akuakultur - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 11 Sept - Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Jabatan Perikanan Malaysia (DOF) telah menjalin hubungan kerjasama melalui Memorandum Persefahaman (MoU) bagi mengeratkan kerjasama dalam pengembangan teknologi baharu akuakultur.